Tervetuloa Maivian pitoihin!Maivian pääsiäislounas 15.-17.4.2022 klo 12-15

Menyy:
Vihterää salaattia, pikkelöytyä kananmunasalaattia,
kurkku-fetajuustosalaattia,
fenkolimarinoitua kuhaa, kuorrutettua lohta,
Annabelle -perunoita, rakuunaporkkanoita,
karitsanpyöryköitä, broileria saltimbocco,
Maivina mämmiä ja kermaa
Kahvia, teetä tai mehua ja pääsiäiskakkua

Menyyn hinta 15 EUR, 5-12 7 EUR, alle 5v maksutta.

Pääsiainen Maiviassa


Nyt kannattaa varata juhlapäivät Maivian Pidoista ja merkitä kalenteriin tulevat yleisötapahtumat. Teemme pitopalvelua, toimitamme ruokia ja leivonnaisia myös asiakkaden kotijuhliin ja vaikkapa mökkitapahtumiin. Erityisesti Maivian itsetehdyt karjalanpiirakat ja täytekakut ovat suosittuja.


Järjestämme myös pestuumarkkinoita ja kekrijuhlia idyllisessä ympäristössä. Sopii esimerkiksi yhdistyksille, joissa vaihtuvat toimihenkilöt.


Maivian keittiössä valmistaan rehellistä, aitoa ruokaa lähiseudun raaka-aineista.Liekokorpi kutsuu kulkijoita luontoon. Kevät ja alkukesä on parasta aikaa metsässä, mutta Liekokorvessa voi retkeillä ympäri vuoden. Ympäristökasvatukseen erikoistunut opettaja Hilkka Karppanen tuntee Liekokorven metsän ja on varattavissa oppaaksi syventämään luontokokemuksia esim. tykypäiviin. Lapsia varten Hilkka on suunnitellut ja toteuttanut haltijapolun. Hilkan tavoittaa puh. 050 303 2812
Tarjoilut ja juhlat onnistuvat Maivian pidoista kodalle. Liekokorven hyvinvointipolku on ladattavissa mobiilisti (QR-koodilla).